fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Hanneke van der Meer

Welkom bij de 13e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Hanneke van der Meer

Waar sta je en waar zou je naartoe willen gaan?
In 2012 wist Hanneke van der Meer dat ze als Maatschappelijk Werker haar werk zou verlaten, maar wát ze precies zou gaan doen was eigenlijk nog onzeker. Tijdens deze podcast deelt Hanneke over de ontwikkeling die ze doormaakte na de stap die ze in het diepe zette, maar ook over de persoonlijke ondernemerslessen die ze leerde.

Juist als coach en trainer weet je immers nooit wat er gebeurd tijdens een sessie. Dat betekent dat je het vertrouwen nodig hebt dat je de tools in huis hebt om met de mensen op te lopen, zonder dat je van te voren weet waar je precies naartoe gaat. Dat is niet voor te bereiden en het proces valt niet te controleren. Je mag er vol vertrouwen in gaan, wat bij tijd en wijle ook zeker spannend kan zijn.

Tijdens ons gesprek vertelt Hanneke hoe ze dealde met haar onzekerheid en kwetsbaarheid. Bovendien deelt ze hoe 7LIFE bijdraagt aan haar persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg.

Sta in je volle potentie
Hanneke van der Meer en Marije van den Berg ontwikkelden het coachtraject Sta in je volle potentie, waarbij ze je helpen om zowel je talent en je droom te ontdekken. Wist je dat je vaak maar bewust bent van een klein gedeelte van alles wat jij aan deze wereld te bieden heeft? Juist door dit coachtraject ontvang je zoveel tools en inzichten waardoor jij in je volle potentie kunt gaan staan!

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
#IKEXCELLEERJOU podcast met Nelli Cooman
Volgend bericht
Afscheid van een top-vrouw…