fbpx

De Inspirerende Vrouw – de podcast met Margreet Bronk

Welkom bij de 24e podcast van Bureau Delight! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

Margreet Bronk – de kracht van hoogsensitiviteit

Wat is hoog sensitiviteit? Wanneer je dit herkent in jouw leven, is er dan iets mis met je óf is er sprake van een karaktereigenschap die enorm veel waarde in jouw leven of de levens van de mensen om je heen kan brengen?
Marije ging in gesprek met ervaringsdeskundige en specialist Margreet Bronk. Zij ontwikkelde de HSP academie, mede omdat ze vanuit eigen ervaring weet dat je een positief en ontspannend leven kunt opbouwen met HSP! De eerste stap hierin is eigenaarschap nemen voor jouw eigen leven; wat is van jou én wat is van de ander!

Tijdens ons gesprek delen we over het leven, sensitiviteit, wat HSP wel én niet is en gezonde zelfzorg. Of je kenmerken in je leven herkent van hoogsensitiviteit of niet, deze podcast is absoluut het luisteren waard!

Ben jij benieuwd naar jouw 7LIFE stijlen? Meld je dan aan voor een 7LIFE assessment en de terugkoppeling.

Luister heel de podcast om Margreet’s inspirerende verhaal te horen. 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de De Inspirerende Vrouw podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Zicht op talent
Volgend bericht
De unieke kracht van jouw vanzelfsprekendheid