fbpx

De Inspirerende Vrouw – de podcast met Tessa van Olst

Welkom bij de 27e podcast van Bureau Delight! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

Tessa van Olst – over de zin en onzin van stress

Tessa van Olst spreekt op het WOMENEVENT BALANCEKEEPERS op donderdagavond 20 april 2023. Marije, die tijdens de avond zal spreken over balans, ging in gesprek met Tessa over de zin en onzin van stress. Deze podcast is een mooie teaser naar het event en geeft al een mooi voorproefje van alles wat je tijdens het event gaat leren zodat jij de balans kunt houden in jouw leven!

Tessa heeft Gezondheidswetenschappen gestudeerd in Utrecht, waarna zij haar expertise uitgeoefend heeft als zijnde fysiotherapeut en orthopedisch manueel therapeut. In de praktijk kwam ze enorm veel mensen tegen die bij haar kwamen met lichamelijke klachten. Op zoek naar een oplossing. Herkenbaar?!

De zere schouders, de spanning in je nek of last van je rug?!

De vraag is echter of de oorzaak slechts lichamelijk is. Misschien is er namelijk wel iets anders aan de hand…

Wist je dat 80 tot 90 procent van de klachten voorkomen uit stress?! Dat geeft absoluut de uitnodiging om eens de zin en onzin van stress te verkennen. Tijdens de podcast deelt Tessa over de 4 reacties op stress (inderdaad 4!), namelijk vechten, vluchten, bevriezen en fake/mimiek. Hoe je dan goed voor jezelf kunt zorgen?! Tessa geeft alvast een tipje van de sluier, maar dát is precies waar zij tijdens het event over zal spreken.

Jij bent verantwoordelijk voor jouw lichaam, ziel én geest! De impact van een gezonde leefstijl op jouw mentale en fysieke gezondheid is groots. Daarbij komt dat de gezondheid bevorderende effecten van fit zijn groot zijn, juist ook wanneer je in een seizoen in jouw leven niet fit bent – door bijvoorbeeld een operatie of door ziekte. Marije deelt over haar eigen ziekteperiode, die jarenlang duurde, maar waarbij haar lijf ontzettend goed herstelde door haar gezonde leefstijl voordat zij ziek werd.

Natuurlijk geeft Tessa nog even een teaser voor het event. Tijdens het event zal Tessa delen over de relatie tussen jouw hart en jouw brein. Vanuit de wetenschap ontdekt men steeds meer de enorme invloed van emoties op je lijf. Tijdens het WOMENEVENT BALANCEKEEPERS zal Tessa jou de praktische tools in handen geven hoe jij daarmee kom kunt gaan.

Het WOMENEVENT BALANCEKEEPERS op 20 april 2023 is een initiatief van De Ambitieuze Zakenvrouw en Bureau Delight. Boek nú jouw ticket via de website van Bureau Delight.

Luister De Inspirerende Vrouw podcast via jouw favoriete streamdienst of via de website van Bureau Delight.

Luister heel de podcast om Tessa’s inspirerende verhaal te horen. 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de De Inspirerende Vrouw podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
De Inspirerende Vrouw – de podcast met Geke Rosier
Volgend bericht
Jorien Ouweneel over Ongewenste Kinderloosheid en Rouwverwerking